Ο Παναγιώτης Κωστούλας είναι αρχιτέκτονας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2012, έχει εργαστεί σε αρχιτεκτονικά γραφεία στην Ελλάδα και στην Ινδία, όπου είχε την ευκαρία να διδάξει στην αρχιτεκτονική σχολή McGan’s Ooty School of Architecture. Έχει παρακολουθήσει και διοργανώσει εργαστήρια για την παραδοσιακή και τη φυσική δόμηση στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτή την περίοδο, ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ΔΠΜΣ «Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών» του ΕΜΠ, με έμφαση στα ιστορικά κονιάματα. Είναι ιδρυτικό μέλος και συνδιαχειριστής της ομάδας Μπουλούκι.

Ο Ίωνας Σκλαβούνος (Αθήνα, 1987) αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, όπου παράλληλα εργάστηκε ως βοηθός στα μαθήματα του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και της Ανάλυσης και Μελέτης Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων. Είναι ιδρυτικό μέλος και συνδιαχειριστής της ομάδας «Μπουλούκι» και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας, στο πλαίσιο του διατμηματικού ερευνητικού προγράμματος “Communities of Tacit Knowledge: Architecture and its ways of Knowing”.

Ο Χριστόφορος Θεοχάρης είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός (Δ.Π.Θ. και MSc Building Science and Technology, Vienna University of Technology) και ασχολείται πάνω από δέκα χρόνια με το δομημένο περιβάλλον. Έχει εκπονήσει μελέτες και έχει επιβλέψει κατασκευές σε έργα μικρού και μεσαίου μεγέθους στην ευρύτερη περιοχή της Βιέννης (Αυστρία). Από το 2017 είναι υποψήφιος διαδάκτορας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Βιέννης με θέμα "Η τοπική αρχιτεκτονική της περιοχής της Ηπείρου στην Ελλάδα". Επίσης, έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια και εργαστήρια σχετικά με τις παραδοσιακές τεχνικές δόμησης και την τοπική αρχιτετκονική στην Γερμανία, Αυστρία, Αλβανία και στην Ελλάδα. Ο Χριστόφορος είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Μπουλούκι.

Η Μίνα Κουβάρα είναι Αρχιτέκτονας (Πολυτεχνείο Κρήτης) και έχει ολοκληρώσει το ΔΠΜΣ “Περιβάλλον και Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών” (ΜΕΚΔΕ-ΕΜΠ). Έχει εργαστεί ως αρχιτέκτονας και βοηθός εικαστικού στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο), και εθελοντικά ως σχεδιάστρια για συλλογικότητες με ανθρωπιστικό και κοινωνικό-καλλιτεχνικό έργο. Έχει συμμετάσχει σε εργαστήρια σχετικά με τη φυσική δόμηση, την ανώνυμη αρχιτεκτονική και την πολιτισμική διαχείριση στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Αυτήν την περίοδο διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα σχετικά με την χαρτογράφηση της κληρονομιάς και τη συλλογική ερμηνεία του τοπίου. Η Μίνα είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Μπουλούκι.

Ο Γρηγόρης Κουτρόπουλος είναι αρχιτέκτονας μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει προσφέρει επικουρικό διδακτικό έργο στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και έχει συμμετάσχει σε τρία ερευνητικά προγράμματα του ίδιου τμήματος. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει συνεργαστεί με δύο αρχιτεκτονικά γραφεία σε μελέτες και έργα αναστηλώσεων μνημείων στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία και την Αίγυπτο. Έχει διακριθεί σε αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, εργαστήρια, εκθέσεις και δράσεις σχετικές με την αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα πολιτιστικής διαχείρισης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Γρηγόρης είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Μπουλούκι.